Visoka br.22

Stambeno-poslovni objekat, Banovo brdo, Čukarica, Beograd,


Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Banovom brdu u ulici Visoka br. 22, a sa postojećim objektom u Paštrovićevoj br. 61 čini estetsku celinu. U neposred...

Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Banovom brdu u ulici Visoka br. 22, a sa postojećim objektom u Paštrovićevoj br. 61 čini estetsku celinu.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se: škola, vrtići, pijaca, marketi, crkva Svetog Đorđa, veliki broj restorana i kafića... Na svega 200m od Ade Ciganlije ili na 800m od Košutnjaka kao dva najposećenija sportsko-rekreativna centra, a nadomak Hipodroma za ljubitelje konjičkog sporta.

Visok nivo završne obrade eksterijera i enterijera primaran je zahtev pri projektovanju i izvođenju i ovog objekta.

Vaša racionalna investicija za bolju budućnost naš je cilj i trajno opredeljenje.

Srdačno,

„BG Invest“d.o.o., Beograd.

 

Detaljnije >
Objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+5+Pk sa garažama u podzemnom nivou. Neventilisana, višeslojna fasada od šupljeg bloka i polistirenskih ploča zavr&scaro...

Objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+5+Pk sa garažama u podzemnom nivou. Neventilisana, višeslojna fasada od šupljeg bloka i polistirenskih ploča završno je obrađena prirodnim kamenom na nižim etažama, a na višim bojena silikonsko-silikatnim slojem i delom pokrivena aluminijumskim kompozitnim limom. Ovim je obezbeđena značajna ušteda energije, a u skladu sa zakonom o energetskoj efikasnosti zgrada – energetska klasa  „C“.

 

Fasadni prozori i vrata od sivog eloksiranog aluminijuma ili od sivog eloksiranog aluminijuma u kombinaciji sa drvenom oblogom braon boje u unutrašnjem delu i ugrađenim elektromotorima na svim terasnim vratima. Velike staklene površine omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambene jedinice, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne takođe su aluminijumske i dodatno opremljene komarnicima.

 

Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:

 • Blindirana ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i „Mottura“ bravom.
 • Unutrašnja vrata od medijapana bojenog poliuretanskom bojom i pervajzom od furniranog bojenog medijapana sve u belom polusjaju.
 • Klima uređaji split sistema „Midea“ sa sprovedenim odvodom kondezovane vode kroz fasadnu oblogu bez narušavanja izgleda objekta. Na završnoj etaži uvedena je „multisplit“ klima sa kasetnim i kanalskim sistemom u spuštenim plafonima.
 • Hrastov, termotretiran parket, završno obrađen, „S“ klase, prefinjenog beljenog tona, a na završnoj etaži širih lamela i tamno braon tona.
 • Kupatila opremljena sanitarijama „Villeroy&Boch sa ugradnim „Grohe“ vodokotlićima, tuš kadama i kadama sa prednjim panelom „Kolpa san“. Formirane tuš kabine od antikalkar stakla. Vodovodne armature „Grohe“, ugrađena ogledala i plafonska rasveta. Keramika, italijanska prve klase. Zidovi kupatila na delu bez pločica završno ukrašeni vodoperivim tapetama.
 • Elektroinstalaciona galanterija „Modul“, slovenačke proizvodnje.
 • Telefonski i TV priključak na kablovsku i internet mrežu, audio-video interfoni za svaku stambenu jedinicu.
 • Video nadzor stambenog  i poslovnog dela objekta kao i kompletnog nivoa sa garažama.
 • Centralno grejanje, sistemom daljinskog grejanja sa ugrađenim kalorimetrima.
 • Električni lift „Orona“, nosivosti 630kg, Španske proizvodnje.
 • Ulazni hol, stepenišni holovi, stepenice i podesti završno obrađeni granitnim kamenom zaštićenim odgovarajućim premazima od upijanja vlage i nečistoća.
Detaljnije >

Useljivo.

Nema stanova u ovom objektu

Nema poslovnih prostora u ovom objektu