Visoka 16, St. 43, 5.0, 269 m2

Stambeno-poslovni objekat, Banovo brdo, Čukarica, Beograd


Predmetni stan je dvo-etažni. Etaže su međusobno povezane stepenicama, kojima se pristupa neposredno iz ulaznog predprostora. Na etaži šestog sprata smeštene su s...

Predmetni stan je dvo-etažni. Etaže su međusobno povezane stepenicama, kojima se pristupa neposredno iz ulaznog predprostora. Na etaži šestog sprata smeštene su sledeće prostorije: ulazni predprostor sa garderoberima, gostinski toilet, kuhinja sa svojom ostavom, trpezarijski prostor koji zajedno sa dnevnim boravkom čini celinu, velikom terasom uz dnevni boravak, dve dečije sobe, jedna radna soba, terasa, kupatilo i spavaći blok koji čine master-spavaca soba sa kupatilom, garderobom i terasom.   

Na etaži potkrovlja-galerija smešten je servisni blok: prostorija za pranje i sušenje veša, kupatilo i soba za rekreaciju.

Predviđena su dva garžna mesta pokrivena kamerama, kao i ostava neposredno uz ulazna vrata stana.

Detaljnije >
Fasadni prozori i vrata od sivog eloksiranog aluminijuma. Velike staklene površine omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambenu jedinicu, a istovremeno niskoemisiono ...
  • Fasadni prozori i vrata od sivog eloksiranog aluminijuma. Velike staklene površine omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambenu jedinicu, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne su aluminijumske, a na velikim terasnim vratima sa elektro-motorima i postavljenim komarnicima.

 

Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:

  • Blind ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i „Mottura“ bravom.

  • Unutrašnja vrata od furniranog medijapana lakiranog poliuretanskom lakom i pervajzom od furniranog bojenog medijapana sve u braon boji.

  • Grejanje i hlađenje stana je postignuto ugradnjom Sistema FEN-COIL uređaja.

  • Hrastov, termotretirani – češljani - parket, lakiran, „S“ klase (Special selection), prefinjenog braon tona.

  • Kupatila opremljena sanitarijama „Villeroy&Boch“ sa ugradnim „Geberit“ vodokotlićima i vodovodne armature „Villeroy&Boch“ sa ugrađenim ogledalima i plafonskom rasvetom.

Detaljnije >

269.00 m2

VI

Petosoban

43

Useljivo.

Ivan Teofilović

agent prodaje

+381 64 82 02 476
+381 11 38 35 080

ivan.teofilovic@bg-invest.rs