Visoka 16

Stambeno-poslovni objekat, Banovo brdo, Čukarica, Beograd, Visoka br.16, Banovo brdo, Beograd


Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat nalazi se na Banovom Brdu, u ulici Visoka br. 16. Saobraćajnu povezanost sa ostalim delovima grada olakšava mreža novih gradskih s...

Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat nalazi se na Banovom Brdu, u ulici Visoka br. 16. Saobraćajnu povezanost sa ostalim delovima grada olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i Most na Adi ka Novom Beogradu.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se: škola, vrtići, pijaca, marketi, crkva Svetog Đorđa, veliki broj restorana i kafića... Objekat je sagrađen na svega 200m od Ade Ciganlije ili na 800m od Košutnjaka, dva najposećenija sportsko-rekreativna centra, a u blizini je i Hipodrom za ljubitelje konjičkog sporta.

Visok nivo završne obrade eksterijera i enterijera svrstava ovaj objekat među najlepše što potvrdvrđuju zadovoljni kupci i stanovnici ovog dela grada.

Vaša racionalna investicija za bolju budućnost naš je cilj i trajno opredeljenje.


Srdačno,

„BG INVEST“ d.o.o. Beograd

Detaljnije >
Stambeno-poslovni objekat slobodan u prostoru, sa četiri slobodne fasade, spratnosti Po+Su+Pr+5+PS sa garažama u podzemnim nivoima. Fasadni SENDVIČ zidovi završno obrađe...

Stambeno-poslovni objekat slobodan u prostoru, sa četiri slobodne fasade, spratnosti Po+Su+Pr+5+PS sa garažama u podzemnim nivoima. Fasadni SENDVIČ zidovi završno obrađeni prirodnim kamenom na nižim i bojeni silikonsko-silikatnim slojem na višim etažama obezbeđuju značajnu uštedu energije što je bitan zahtev savremene gradnje.

Aluminijumska eloksirana fasadna stolarija velikim staklenim površinama omogućava izuzetan prodor svetlosti u stambene jedinice, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne, takođe aluminijumske.

Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:

 • Blindirana ulazna sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i CISA bravom.
 • Unutrašnja vrata od furniranog medijapana.
 • Klima uređaji LG sa sprovedenim odvodom kondezovane vode kroz fasadnu oblogu bez narušavanja izgleda objekta.
 • Hrastov parket S klase.
 • Zidovi gletovani u dva sloja, bojeni akrilnom bojom SAN MARCO.
 • Kupatila opremljena sanitarijama HATRIA i IDEALSTANDARD  ili sa monoblok ugradnim vodokotlićima LIV, tuš kadama, kadama ili hidromasažnim JACUZZI kadama, vodovodnom armaturom ARMAL, Italijanskom i Španskom keramikom prve klase.
 • Elektroinstalaciona galanterija MODUL, slovenačke proizvodnje.
 • Telefonski i TV priključak na kablovsku i internet mrežu, audio-video interfoni za svaku stambenu jedinicu.
 • Video nadzor ulaza stambenog i poslovnog dela objekta.
 • Centralno grejanje, sistem daljinskog grejanja.
 • Električni lift THYSSENKRUPP elevatori, nosivosti 630kg.
 • Ulazne stepenice, podest i hol od granitnog kamena, a unutrašnji stepenišni prostor od granitne keramike.
Detaljnije >

Useljivo.

Nema stanova u ovom objektu

Nema poslovnih prostora u ovom objektu