Štampajte PDF

Vojislava Ilića br.69, St.21, 5.0, 158 m2

Stambeno-poslovni objekat, Zvezdara, Beograd


Stan 21 se nalazi na poslednjoj etaži (6. Spratu) stambenog objekta u ulici Vojislava Ilića 69, dvostrano je orijentisan i čine ga dve funkcionalne celine.   Prostrani dnev...

Stan 21 se nalazi na poslednjoj etaži (6. Spratu) stambenog objekta u ulici Vojislava Ilića 69, dvostrano je orijentisan i čine ga dve funkcionalne celine.

 

Prostrani dnevni boravak, radna soba, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, trpezarija koja je sa velikim četvorokrilnim balkonskim vratima sa harmo-kliznim mehanizmom povezana sa velikom terasom i gostinski wc formiraju opšti deo stana, dok drugu celinu čini spavaći blok.

 

Spavaći blok od tri spavaće sobe čini drugu celinu, dve spavaće sobe odvojene hodnikom od dnevnog boravka i trpezarije. Orjentisane su ka mirnoj dvorišnoj strani objekta sa svojim kupatilom, i balkonom koji povezuje obe spavaće sobe. Treća spavaća soba koja se nalazi bliže ulazu u stan i orijentisana je takođe ka mirnoj dvorišnoj strani, poseduje svoje intimno kupatilo, kojim je odvojena od druge dve spavaće sobe.
Stan poseduje i prostoriju za pranje i sušenje veša sa wc-om.

 

Predviđena su garažna mesta u garaži kojoj se pristupa direktno iz ulice Vojislava Ilića preko rampe za motorna vozila a koja je kompletno pokrivena kamerama za video nadzor.

Stan 21 je moguće urediti prema potrebama kupca a u dogovoru sa investitorom.

Detaljnije >
Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi jednog  modernog stana: Blind ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim pane...

Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi jednog  modernog stana:

Blind ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i “Mottura” bravom.
Unutrašnja vrata od furniranog medijapana lakiranog poliuretanskom lakom i pervajzom od      furniranog bojenog medijapana sve u elegantnoj nijansi braon boje.

Fasadni prozori i vrata napravljeni od aluminijumskih profila sa termoprekidom obloženih drvetom  u boji postavljenog parketa, vrhunskog proizvođača “Vizus”. Velike staklene površine  omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambenu jedinicu, a istovremeno niskoemisiono staklo  smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne su aluminijumske sa elektro-  motorima i postavljenim komarnicima.

Multisplit”, inverter, klima uređaji više klase, proizvođača “Midea“ u svim prostorijama stana    obezbeđuju prijatan boravak tokom letnjih meseci uz minimalno angažovanje snage s obzirom na  odlično izvedenu termoizolaciju fasadnih zidova. 

Grejanje stana je obezbeđeno priključkom na daljinski sistem grejanja Beogradskih elektrana koje  se u potpunosti kontroliše preko ugrađenih kalorimetara proizvođača “Techem” i termostata sa  “touchscreen” tehnologijom proizvođača “Vimar”.

Ugrađen hrastov, termotretirani, prethodno lakiran, češljan parket (letvica širine 90-120mm i  dužine 450-2100mm), prefinjenog braon tona je proizvođača “Galeković”.

Kupatila opremljena sanitarijama Catalano sa ugradnim Grohe vodokotlićima i vodovodne  armature Grohe sa ugrađenim ogledalima i plafonskom LED rasvetom.

Kompletna elektro galanterija je renomiranog proizvođača elektro opreme “Vimar”, audio interfon  proizvođača “TCS”. Ostavljena je mogućnost povezivanja ugrađene opreme u “KNX” sistem kućne automatike prema potrebama budućeg korisnika.
Uslugu kablovsku televizije, TT linije i interneta mogu da pruže domaći operateri “SBB”, “Telekom Srbija AD” i “Orion telekom”
Detaljnije >

157.63 m2

VI

Petosoban

21

Useljivo !

Ivan Teofilović

agent prodaje

+381 64 82 02 476
+381 11 38 35 080

ivan.teofilovic@bg-invest.rs