Štampajte PDF

Vojislava Ilića br.69, St.04, 3.0, 79m2+75 m2

Stambeno-poslovni objekat, Zvezdara, Beograd


Stan 04 nalazi se na mezaninu i dvostrano je orijentisan ka ulici Vojislava Ilića i mirnom dvorištu.Sastoji se od ulaznog predprostora, gostinskog wc-a, kupatila, dnevnog b...
Stan 04 nalazi se na mezaninu i dvostrano je orijentisan ka ulici Vojislava Ilića i mirnom dvorištu.

Sastoji se od ulaznog predprostora, gostinskog wc-a, kupatila, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe i velike terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka.
Detaljnije >
Blind ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i “Mottura” bravom.Unutrašnja vrata od furniranog medijapana lakiranog poliuretanskom lakom i...

Blind ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i “Mottura” bravom.
Unutrašnja vrata od furniranog medijapana lakiranog poliuretanskom lakom i pervajzom od      furniranog bojenog medijapana sve u elegantnoj nijansi braon boje.

Fasadni prozori i vrata napravljeni od aluminijumskih profila sa termoprekidom. Velike staklene površine  omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambenu jedinicu, a istovremeno niskoemisiono staklo  smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne su aluminijumske sa elektro-  motorima i postavljenim komarnicima.

Klima uređaji više klase, proizvođača “Midea“ obezbeđuju prijatan boravak tokom letnjih meseci uz minimalno angažovanje snage s obzirom na  odlično izvedenu termoizolaciju fasadnih zidova. 

Grejanje stana je obezbeđeno priključkom na daljinski sistem grejanja Beogradskih elektrana koje  se u potpunosti kontroliše preko ugrađenih kalorimetara proizvođača “Techem” i termostata.

Ugrađen hrastov, termotretirani, prethodno lakiran, češljan parket (letvica širine 90mm i  dužine 450-2000mm), prefinjenog braon tona je proizvođača “Galeković”.

Kupatila opremljena sanitarijama Catalano sa ugradnim Grohe vodokotlićima i vodovodne  armature Grohe sa ugrađenim ogledalima i plafonskom LED rasvetom.

Kompletna elektro galanterija je renomiranog proizvođača elektro opreme “Vimar”, audio interfon  proizvođača “TCS”. 
Uslugu kablovsku televizije, TT linije i interneta mogu da pruže domaći operateri “SBB”, “Telekom Srbija AD” i “Orion telekom”
Detaljnije >

154.10 m2

Mezanin

Trosoban

04

Useljivo !

Ivan Teofilović

agent prodaje

+381 64 82 02 476
+381 11 38 35 080

ivan.teofilovic@bg-invest.rs