Vojislava Ilića 69

Stambeno-poslovni objekat, Zvezdara, Beograd,


  Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na teritoriji Zvezdare u ulici Vojislava Ilića br. 69, u susedstvu sa elitnom opštinom Vračar. Odlična je poveza...

 

Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na teritoriji Zvezdare u ulici Vojislava Ilića br. 69, u susedstvu sa elitnom opštinom Vračar. Odlična je povezanost sa centrom grada i veoma brz izlaz na autoput E-75. U neposrednoj blizini objekta se nalazi nekoliko vrtića, više osnovnih i srednjih stručnih škola , kao i gimnazija. Pijace, supermarketi „TEMPO“ i „VERO“ pojednostavljuju snadbevanje, sportsko rekreativni  centar „Olimp“ i „Vračar“ u najbližem krugu, kao i poslovnice banaka, pošte, sve zajedno štedi vreme i obogaćuje život budućih stanara ovog objekta.

 

Velikom broju detalja u uređenju enterijera i eksterijera objekta pristupilo se krajnje profesionalno. Visok nivo završne obrade izdvaja ovaj objekat kao biser savremenog pristupa gradnji, pružajući kvalitet i lepotu stanovanja koju prepoznaju i najzahtevniji kupci.

 

Vaša racionalna investicija za bolju budućnost naš je cilj i trajno opredeljenje.

 

  

Srdačno,

 

          „BG INVEST“ d.o.o., Beograd

 

Detaljnije >
Stambeno-poslovni objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+M+5+PS, sa garažama u podzemnom nivou. Fasadni sendvič zidovi su završno obrađeni prirodnim kamenom na niž...

Stambeno-poslovni objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+M+5+PS, sa garažama u podzemnom nivou. Fasadni sendvič zidovi su završno obrađeni prirodnim kamenom na nižim i bojenim silikonsko-silikatnim slojem na višim etažama, obogaćeni compact panelima i aluminijumskim kompozitnim pločama, obezbeđuju značajnu uštedu energije i daju izgled moderne, savremene fasade.

Hidroizolacioni sloj u vidu „Bauder“ pvc membrane i termoizolacija stirodurom i stiroporom obezbeđuju ravan krov u višegodišnjem garantnom periodu.


Fasadna stolarija u kombinaciji aluminijum-drvo proizvođača „Vizus“ velikim staklenim površinama omogućava intezivan prodor svetlosti u stambene jedinice, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađeni komarnici i aluminijumske roletne koje pokreću elektromotori podižu nivo stolarije, koja svojom grafitno sivom bojom prati fasadni kolorit, a prefinjenom braon nijansom sa unutrašnje strane doprinosi eleganciji stanova.


Ograde na terasama su kombinovane od pamplex stakla i aluminijuma.


Pri uređenju enterijera maksimaklno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:


Blindirana sigurnosna, ulazna vrata sa ukrasnim panelom od furniranog medijapana koji u potpunosti skriva metalne konstruktivne delove i duplom „Motura“ bravom. Proizvođač „Delux“.

Unutrašnja vrata visine 220cm od furniranog medijapana, a u većim stanovima i sa skrivenim šarkama.

Klima uređaji multisplit sistema sa kombinacijom dekorativnih zidnih i plafonskih kasetnih unutrašnjih jedinica, a sa spoljašnjim jedinicama grupisanim na dvorišnoj fasadi objekta.

Spušteni, gips-kartonski plafon i razvedeni elektro-kablovi omogućavaju širok izbor ugradno-nadgradne rasvete, kao dodatak na već ugrađenu.

Parket: termotretiran hrast, masivan, debljine 14mm, lakiran i četkan u širini letvica 12cm (dužine 60-150cm) u većim, a lakiran u manjim stanovima i letvicama širine 9cm. Izuzetno otporan na habanje, modernog tona sa mogućnošću hoblovanja nakon dugogodišnje eksploatacije.

Zidovi gletovani u tri sloja, bojeni akrilnom bojom.

Kupatila opremljena sanitarijama „Catalano“, sa ugradnim vodokotlićima „Grohe“, formiranim tuš kabinama „Hope“, tuš kadama „Catalano“, ili “Jacuzzi” hidromasažnim kadama. Vodovodne armature „Grohe“, ugrađena ogledala i plafonska rasveta. Keramika italijanska, prve klase.

Elektroinstalaciona galanterija italijanskog proizvođača „Vimar“ sa izvedenom pripremom za sistem pametnih kuća.

Telefonski i TV priključak na kablovsku i internet mrežu, “TCS” audio-video interfon za svaku stambenu jedinicu.

Video nadzor sa 24h snimanjem u garažama i stepenišnom prostoru.

Detaljnije >

Useljivo !

Stanovi u ovom objektu

Nema poslovnih prostora u ovom objektu