SVETOZARA MILETIĆA BR.7

Stambeno-poslovni objekat, Dorćol, Stari grad, Beograd,


Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat nalazi se na Dorćolu, u ulici Svetozara Miletića broj 7, u neposrednoj blizini centralnog gradskog jezgra. Ulica u kojoj je pozicioniran ...

Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat nalazi se na Dorćolu, u ulici Svetozara Miletića broj 7, u neposrednoj blizini centralnog gradskog jezgra. Ulica u kojoj je pozicioniran objekat je mirna, bez previše saobraćaja, a istovremeno odlično povezana sa glavnim gradskim saobraćajnicama.

U krugu od par stotina metara nalaze se: pijaca, škola, obdanište, sportsko-rekreativni centar „25.Maj“, Dunavski kej, pošta, banke, marketi...

Stari duh Dorćola i vrevu gradskog tempa života osetićete već u šetnji okolinom, a poseta mnogobrojnim kafićima, restoranima ili čuvenoj SKADARLIJI, uvrstiće i Vas u mozaik boemske karte Beograda.

Velikom broju detalja u uređenju enterijera i eksterijera objekta pristupilo se krajnje profesionalno. Visok nivo završne obrade izdvaja ovaj objekat kao arhitektonski biser Dorćola pružajući   kvalitet i lepotu stanovanja, kao i luksuz,  koji će prepoznati i najzahtevniji kupci.

Vaša racionalna investicija za bolju budućnost naš je cilj i trajno opredeljenje.


Srdačno,

„BG INVEST“ d.o.o. Beograd

Detaljnije >
Stambeno-poslovni objekat je dvostrano uzidan, spratnosti 2Po + P + 4, sa garažama u podzemnim nivoima. Fasadni SENDVIČ zidovi završno obrađeni prirodnim kamenom na niži...

Stambeno-poslovni objekat je dvostrano uzidan, spratnosti 2Po + P + 4, sa garažama u podzemnim nivoima. Fasadni SENDVIČ zidovi završno obrađeni prirodnim kamenom na nižim i bojenim silikonsko-silikatnim slojem na višim etažama obezbeđuju značajnu uštedu energije što je bitan zahtev savremene gradnje.

Hidroizolacioni sloj u vidu BAUDER PVC membrane i termoizolacija od 16 cm stirodura obezbeđuju ravan krov objekta u višegodišnjem garantnom periodu.

Aluminijumska fasadna stolarija velikim staklenim površinama omogućava intenzivan prodor svetlosti u stambene jedinice, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugradjeni komarnici i aluminijumske roletne, koje pokreću elektromotori podižu nivo stolarije koja svojom grafitno sivom bojom prati fasadni kolorit, a mat belom sa unutrašnje strane doprinosi eleganciji stanova.

 Ograde na terasama  kombinovane od panplex stakla i aluminijuma.

  

Pri uredjenju enterijera stanova maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:

 • Blindirana sigurnosna ulazna vrata sa akustičnim i ukrasnim panelom, MOTTURA brava proizvođača GARDESSA.
 • Unutrašnja vrata od furniranog medijapana.
 • Plafonski, kasetni klima uređaji multisplit sistema sa spoljašnjim jedinicama grupisanim na dvorišnoj fasadi objekta.
 • Spušteni, gips-kartonski plafon i razvedeni elektrokablovi omogućavaju širok izbor ugradno-nadgradne rasvete.
 • Hrastov, termotretiran parket završno obrađen, prefinjene, moderne nijansne, a izuzetne otpornosti na habanje sa mogućnošću hoblovanja nakon dugogodišnje eksploatacije.
 • Zidovi gletovani u tri sloja i bojeni akrilnom bojom.
 • Kupatila opremljena sanitarijama VILLEROY&BOCH, sa ugradnim GEBERIT vodokotlićima, formiranim tuš kabinama od antikalkar stakla ili JACUZZI  kadama. Vodovodne armature HANSGROHE, ugrađena ogledala i plafonska rasveta.Keramika, prve klase ITALGRANITI.
 • Elektroinstalaciona galanterija  italijanskog proizvođača AVE.  
 • Telefonski i TV priključak na kablovsku i internet mrežu TCS audio-video interfoni za svaku stambenu jedinicu.
 • Video nadzor u garažama i stepenišnom prostoru.
 • Centralno grejanje, sistem daljinskog grejanja sa ugrađenim kalorimetrima.
 • Električni lift THYSSENKRUPP ELEVATORI, nosivosti 630 kg.
 • Ulazni hol, stepenišni holovi, kao i stepenice i podesti od granitnog kamena zaštićenog odgovarajućim premazima od upijanja vlage i nečistoća.
Detaljnije >

Useljivo - Uknjiženo

Nema stanova u ovom objektu

Nema poslovnih prostora u ovom objektu