Majdanska Čukarica 16

Stambeno-poslovni objekat, Banovo brdo, Čukarica, Beograd, ulica Majdanska Čukarica 16, Banovo brdo, Čukarica, Beograd.


Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Banovom brdu u ulici Majdanska Čukarica br. 16. U neposrednoj blizini objekta nalaze se: škola, vrtići, pijaca, marke...

Novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat se nalazi na Banovom brdu u ulici Majdanska Čukarica br. 16.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se: škola, vrtići, pijaca, marketi, crkva Svetog Đorđa, veliki broj restorana i kafića... Na svega 200m od Ade Ciganlije ili na 800m od Košutnjaka kao dva najposećenija sportsko-rekreativna centra, a nadomak Hipodroma za ljubitelje konjičkog sporta.

Blizina novoizgrađenog mosta na Adi i veliki broj linija gradskog saobraćaja pruža lokaciji savršenu komunikaciju sa celim gradom. Za kratko vreme se stiže do Beogradskog sajma, Novog Beograda i Zemuna, a blizina ulice Teodora Drajzera omogućava dobru povezanost i sa istočnim delom Beograda.
Blizina auto puta E 75 je takođe prednost ove lokacije.

Visok nivo završne obrade eksterijera i enterijera primaran je zahtev pri projektovanju i izvođenju i ovog objekta.

Vaša racionalna investicija za bolju budućnost naš je cilj i trajno opredeljenje.

Srdačno,

„BG Invest“d.o.o., Beograd.

Detaljnije >
  Objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+5+Pk sa garažama u podzemnom nivou. Neventilisana, višeslojna fasada od šupljeg bloka i polistirenskih ...

 

Objekat je dvostrano uzidan, spratnosti Po+P+5+Pk sa garažama u podzemnom nivou. Neventilisana, višeslojna fasada od šupljeg bloka i polistirenskih ploča završno je obrađena dekorativnim malterom na bazi silikona. Ovim je obezbeđena značajna ušteda energije, a u skladu sa zakonom o energetskoj efikasnosti zgrada – energetska klasa  „C“.

 

Fasadni prozori i vrata su od sivog eloksiranog aluminijuma i sa ugrađenim elektromotorima na svim terasnim vratima. Velike staklene površine omogućavaju izuzetan prodor svetlosti u stambene jedinice, a istovremeno niskoemisiono staklo smanjuje koeficijent termičke propustljivosti. Ugrađene roletne takođe su aluminijumske i dodatno opremljene komarnicima.

 

Pri uređenju enterijera maksimalno su zadovoljeni estetski i funkcionalni kriterijumi:

 

Blindirana ulazna sigurnosna vrata sa akustičnim, ukrasnim panelom i „Mottura“ bravom.

 

Unutrašnja vrata od furniranog medijapana lakiranog mat lakom i pervajzom od furniranog medijapana bajcovanog prema tonu parketa.

 

Klima uređaji split sistema „Midea“ sa sprovedenim odvodom kondezovane vode kroz fasadnu oblogu bez narušavanja izgleda objekta.

 

Hrastov, termotretiran parket, završno obrađen, „S“ klase, prefinjenog beljenog tona, a na završnoj etaži širih lamela i tamno braon tona.

 

Kupatila opremljena sanitarijama„Villeroy&Boch“ sa ugradnim „Grohe“vodokotlićima, tuš kadama i kadama sa prednjim panelom „Kolpa san“. Formirane tuš kabine od antikalkar stakla. Vodovodne armature „Hansgrohe“, ugrađena ogledala i plafonska rasveta. Keramika, italijanska prve klase. Zidovi kupatila na delu bez pločica završno ukrašeni vodoperivim tapetama.

 

Elektroinstalaciona galanterija „Modul“, slovenačke proizvodnje.

 

Telefonski i TV priključak na kablovsku i internet mrežu, audio-video interfoni za svaku stambenu jedinicu.

 

Video nadzor stambenog  i poslovnog dela objekta kao i kompletnog nivoa sa garažama.

 

Centralno grejanje, sistemom daljinskog grejanja sa ugrađenim kalorimetrima proizvođača “Techem”.

 

Električni lift „Orona“, Španske proizvodnje.

 

Ulazni hol, stepenišni holovi, stepenice i podesti završno obrađeni granitnim kamenom zaštićenim odgovarajućim premazima od upijanja vlage i nečistoća.

Detaljnije >

Useljivo !

Nema stanova u ovom objektu

Nema poslovnih prostora u ovom objektu